Hair- & Beautysalon Neroli

alles onder één dak voor hem en haar
voordelen van tape extensions

De 3 voordelen van tape extensions

 

Wij hebben sinds kort ook tape extensions! En hier zijn wij en onze klanten heel erg blij mee. In dit artikel vertellen we je waarom.

 

 1. Geen haarschade

Het plaatsen en verwijderen van de tape extensions brengt geen schade toe aan het eigen haar. De extensions worden bevestigd met,  tape. De lijm op de tape is niet schadelijk voor het haar, mits de je extensions niet te lang laat zitten (hier vertellen we je bij puntje 3 meer over). Ook bij het verwijderen van de extensions wordt het haar niet beschadigd. De speciale verwijderspray lost de lijm op de tape compleet op. Er blijven geen lijmresten in je haar zitten en tijdens het verwijderen worden er geen haren uit je hoofd getrokken. Om te hergebruiken kun je makkelijk gebruik maken van de op maat gemaakte losse tapes.

2. 100% Remy Gesorteerd haar

Onze tape extensions zijn gemaakt van 100% Remy gesorteerd haar. Dit betekent dat de haren van de extensions afkomstig zijn van haar donoren. Bij het sorteringsproces zijn alle haren in dezelfde richting gebleven. Hierdoor klit het haar minder en blijft het langer mooi dan bij synthetische extensions en Non-Remy extensions.

3. Herplaatsen is mogelijk

De verwijderspray verwijderd niet alleen de lijm in je haar maar ook de lijm op de tape zelf. Als je wilt kun je extra lijmstrips inkopen (losse tapes) en deze opnieuw bevestigen op de aanhechting. Hierdoor kun je de extensions blijven gebruiken. Wij adviseren om de extensions binnen 6-8 weken te herplaatsen. Wanneer je deze tijd overschrijd wordt de aanhechting van de tape te sterk om makkelijk te kunnen verwijderen.

 

4. Prijzen

Beschikbare typen:      Straight
Beschikbare lengtes:   50-55cm
Toelichting:                  10 stuks per pak,   2 gram per pluk, breedte van de tape: ± 1cm,  lengte van de tape : ± 3cm

€60,00 Per pak inclusief voorbehandelen van het haar, knippen en styling

Voor fijn tot normaal haar: ± 3-5 pakken
Dik haar : ± 5-6 pakken

 

Verwijderen & Herplaatsen TAPE-EXTENSIONS

  • Verwijderen tapes per pakje vanaf 12,50
  • Verwijderen en direct herplaatsen van tapes per pakje vanaf 25,-