Hair- & Beautysalon Neroli

alles onder één dak voor hem en haar

Waarom Olaplex?

olaplex

Zekerheid voor je haar!

WAT OLAPLEX NIET IS:
Olaplex is geen conditioner of een proteine behandeling. Daarom, is het nodig zijn om ook nog een conditioner of haarmasker te gebruiken.

WAT OLAPLEX WEL IS:
Olaplex repareert de verbroken zwavelbruggen in je haar (bv: net als een antibioticum, niet een pleister). Olaplex reconstrueert je haar. Deze bindingen worden verbroken door middel van chemische, mechanische en thermische schade. Olaplex is een NIEUWE behandeling waarmee stylisten het haar naar een geheel nieuw niveau tilt, zonder de angst voor breuk.

OLAPLEX IN DE SALON:
Olaplex kan als een upgrade bij uw kleuring, of als een losse behandeling worden gebruikt. Afhankelijk van uw haar kan Olaplex No.1 worden toegevoegd in de kleuring, uitgevoerd worden als een herstellende behandeling of beide. Dit zal worden bepaald voor uw behandeling.

HOE THUIS TE GEBRUIKEN # 3:
Hopelijk heb je na je behandeling in de salon, de Olaplex No.3 gekocht voor thuis! Om goed te gebruiken, neem een royale hoeveelheid op nat handdoek droog haar en laat het 10 minuten intrekken. Dit is GEEN conditioner en moet uit haar worden gespoeld met shampoo. Hoe langer je het laat intrekken, hoe beter het effect, maar 10 minuten wordt aanbevolen. Dit kan indien nodig meer dan een (1) keer per week worden gebruikt. Je kan de No.3 altijd weer aanschaffen!

 

PRIJZEN:

Een Olaplex behandeling bij Hair & Beautycenter Neroli ligt in de prijsklasse vanaf €10,= Daarna kunt u thuis het resultaat behouden met Olaplex No.3 (€ 29,95, voor 7 weken gebruik).

Toevoeging bij kleur/blondeer: €10 - €15,= en per 3,75 ml extra + €5

Een losse Olaplex behandeling kost €35,= inclusief styling.

Olaplex No.2 mini treatment €7,50

 

Hoe gaat de mini-treatment in z’n werk?

Jouw haar moet goed schoon zijn. Schoon wil zeggen dat er geen stylingsproducten of andere resten in mogen zitten. Het hoeft niet gewassen te zijn. Daarna brengen we Olaplex No. 2 ruim aan op jouw handdoek droge haar, waarna we het met een kam gelijkmatig door je haar verdelen. Vervolgens knippen we je haar weer in model, terwijl Olaplex No. 2 rustig z’n werk doet. Na het knippen wassen we de mini-treatment met shampoo weer uit je haar en gebruiken we tot slot nog een conditioner.

 

Koop de Nr 3 in onze webshop: http://www.beautycenter-neroli.nl/hikashop-menu-for-categories-listing/product/145-olaplex-nr-3