Hair- & Beautysalon Neroli

alles onder één dak voor hem en haar
soorten hair extensions

Welke soorten hairextentions zijn er en wat zijn de verschillen?

27 July, 2015

Als het om hairextentions gaat zijn de mogelijkheden eindeloos: lang, kort, krullend of stijl en verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Wanneer de klant de gewenste stijl voor ogen heeft is het tijd om te bepalen welke soort hairextention passend is. In dit artikel vertellen we meer over de uiteenlopende soorten hairextentions en wat precies de verschillen zijn.

Clip-in hairextensions

Wil de klant een volle en lange bos haar voor een avondje uit, zonder te veel gedoe? Dan zijn clip-in extentions de oplossing. De extentions kunnen gemakkelijk aangebracht worden door de haarclipjes die eraan bevestigd zijn en net zo makkelijk weer verwijderd worden. Het grootste voordeel van deze extentions? Ze zijn niet schadelijk voor het haar of de hoofdhuid!

V-tip extensions

De V-tip extentions worden aangebracht met een warmtetang. De waxbondjes van deze extentions hebben een V-vorm waardoor je het haar er makkelijker in kunt leggen. De waxbondjes van de V-tip hairextentions werken dan ook efficiënter dan die van de nail-tip hairextentions. Vervolgens verwarm je de waxbondjes waardoor je ze om het haar heen kan rollen. Ook deze methode kan door de warmte schadelijk zijn voor het haar maar zorgt wel voor mooie en duurzame resultaten.

I-tip extensions/ Microring hairextensions

Deze extentions hebben een rond waxbondje en worden door een kunststof ring dichtgeknepen. Je kunt hierbij kiezen tussen twee verschillende soorten ringen: met siliconen of zonder siliconen. De siliconen laag in de microringen beschermen het haar, terwijl de microringen zonder siliconen steviger vast zitten. In vergelijking tot de extentions die worden aangebracht met een warmtetang zijn de I-tip extentions minder schadelijk voor het haar. Een ander voordeel is dat de I-tip extentions licht zijn waardoor ze ideaal zijn voor klanten met fijn haar.Hiernaast heeft het ook een groot voordeel voor de klant: ze kunnen namelijk opnieuw gebruikt worden en makkelijk worden herplaatst bij uitgroei.

Hair weaves

Micro weave 

De micro weave is de nieuwste hairweave techniek. Deze techniek is zeer comfortabel te dragen in het haar. Bij deze methode worden er eerst microringen bevestigd in het haar, daarna worden de hairweften met speciaal weavedraad op de microringen vastgenaaid. Deze methode zit heel plat tegen je hoofd, zit heel stevig en is zeer flexibel in je haar. De micro weave blijft 6-8 weken goed in het haar zitten. Na die weken wordt de weave opnieuw omhoog gezet.

 

Wil je meer weten over de verschillende soorten hairextentions of over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!