Hair- & Beautysalon Neroli

alles onder één dak voor hem en haar
 

5 weetjes over EZ Wire hair extensions

25 March, 2015

EZ Wire hair extensions zijn een moderne manier om je haarlook te veranderen. Deze extensions zijn uitermate populair om verschillende redenen. Wij zetten een aantal weetjes voor je op een rij die de populariteit van EZ Wire verklaren.

Wat zijn EZ Wire hair extensions?

Hairextensions heb je in alle soorten en maten. Mensen gebruiken hairextensions onder andere om hun haar langer, maar bijvoorbeeld ook dikker/voller te maken. EZ Wire hair extensions kenmerken zich door een unieke manier van aanbrengen, namelijk met een onzichtbaar draadje dat over het hoofd ligt, tussen je eigen haren in.

1. Makkelijk en snel aan te brengen

EZ Wire hair extensions zijn niet permanent en staan erom bekend dat ze ontzettend eenvoudig in het haar gezet kunnen worden. Zowel voor kappers als voor de eindgebruiker ideaal, want het aanbrengen ervan is makkelijk en snel uit te leggen en de ‘drager’ kan zelf eenvoudig ’s ochtends het EZ Wire hair over het hoofd plaatsen. ’s Avonds kun je de extension in minder dan een seconde uitdoen.

2. Geen beschadiging van je eigen haar

Een tweede reden waarom dit type hairextension zo populair is, is dat het je haar op geen enkele manier beschadigt. Het zit nergens vast met clipjes, ringetjes of wax en heeft daarom op geen enkele manier invloed op het eigen haar.

3. Onzichtbaar

Als het even niet hoeft, hebben we natuurlijk graag dat niemand ziet dat we hairextensions dragen. EZ Wire hair extensions zijn dankzij het dunne draadje dat onder je haar doorloopt niet zichtbaar. Dit gecombineerd met het gemak van aanbrengen en uitdoen maakt EZ Wire hair erg gewild.

4. Makkelijk te verzorgen en te stylen

EZ Wire hair is een van de makkelijkste extensionvormen om te stylen. Krultang, stijltang – het is geen probleem. Ook de verzorging is gemakkelijk. Door dit op de juiste manier te doen, kan EZ Wire hair jaren meegaan.

5. Op maat geeft het beste resultaat

Ieder hoofd is anders. Om het beste resultaat te krijgen, is het belangrijk dat de kapper de juiste maat van de draad opneemt. Tegelijkertijd geven goede kappers klanten meteen advies over de kleur en stylingmogelijkheden.

 

Prijzen

 

De Ez-Wire heeft zijkanten voor een volledige haaropvulling en verlenging. Indien het systeem niet bevalt makkelijk om te zetten naar Clipin ! Wordt geleverd met hanger.

Beschikbare lengtes: 16” (40cm) / 20” (50cm)
Maten weft:  
30cm (met zijkanten)
Gram: 40cm-16inch - 85 gram € 155,-
Gram: 50cm-20inch- 100 gram € 175,-  

Meer weten over EZ Waire hairextensions? Neroli Hair & Beauty heeft EZ Wire hair met 100% echt haar in twee lengtes en met verschillende kleuren. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen via 0181-619100 of via contact. We helpen je graag verder!