Hair- & Beautysalon Neroli

alles onder één dak voor hem en haar

Salon Adres:

Donaulaan 2
3207CA Spijkenisse
Tel: 0181-619100
Beauty

We zijn open:

Maandag
13:00 - 17:00 uur
Dinsdag - Vrijdag
10:00 - 17:00 uur
Donderdag
10:00 - 19:00 uur
Zaterdag
09:00 - 16:00 uur
Beauty
 • Medik8
  Medik8

  Medik8 heeft zich toegewijd tot het produceren van de hoogst mogelijke kwaliteit huidverzorgingsproducten met de beste ingrediënten in de juiste sterktes en met bewezen resultaat.

   

   

 • K18
  K18

  K18 Leave-in Molecular Repair Hair Mask

De make-up die wij gebruiken is van Malu Wilz.

Malu Wilz is Duitslands bekendste en succesvolste visagiste. Haar ervaring en creativiteit wordt benut bij de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve Malu Wilz producten. Dit betekent voor u een uitgebreid kleurenassortiment, altijd volgens de laatste nieuwste trends. Deze maken een professionele en creatieve make-up mogelijk.

Bij de Malu Wilz producten wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige grondstoffen, die bijzonder huidvriendelijk zijn en een lange houdbaarheid garanderen met optimale toepassingsmogelijkheden. De producten zijn praktisch en milieuvriendelijk. Het basis assortiment wordt aangevuld met een constante presentatie van nieuwe highlights.

Er wordt gebruik gemaakt van navulbare producten, die bijvoorbeeld door elegante beauty boxen met geïntegreerde spiegel naar wens gecombineerd, gewisseld en vervangen kunnen worden; gemakkelijk, praktisch, milieuvriendelijk en besparend!