Hair- & Beautysalon Neroli

alles onder één dak voor hem en haar

Salon Adres:

Donaulaan 2
3207CA Spijkenisse
Tel: 0181-619100
Beauty

We zijn open:

Maandag
13:00 - 17:00 uur
Dinsdag - Vrijdag
10:00 - 17:00 uur
Donderdag
10:00 - 19:00 uur
Zaterdag
09:00 - 16:00 uur
Beauty
 • Medik8
  Medik8

  Medik8 heeft zich toegewijd tot het produceren van de hoogst mogelijke kwaliteit huidverzorgingsproducten met de beste ingrediënten in de juiste sterktes en met bewezen resultaat.

   

   

 • K18
  K18

  K18 Leave-in Molecular Repair Hair Mask

 

 • Nooit meer scheren, harsen of epileren
 • Irritaties behoren tot het verleden
 • Voor de rest van uw leven
 • De oplossing voor overbeharing
 • Voor mannen en vrouwen

 

Na jarenlang zelf ontharen kunt u nu definitief afrekenen met ongewenste haargroei. Beauty Center Neroli verwijdert op deskundige wijze uw ongewenste lichaamshaar met de meest affectieve en veilige lichtflitsmethode. Een IPL-behandeling met de beste technologie, ontwikkeld door iPluse, is huidvriendelijk en eenvoudig toepasbaar op bijna elk lichaamsdeel.

 

Intense Pulsed Light

IPL(Intense Pulsed Light), ook wel flitsen genoemd. is een ontharingstechniek die veelvuldig wordt toegepast bij medische en cosmetische behandelingen. Het is een ideale en veilige techniek voor definitief ontharen.

IPL werkt op basis van zichtbaar, hoogenergetisch licht dat op de huis wordt gericht. De IPL-lichtflits, die maar een fractie van een seconde duurt, zorgt ervoor dat het haar verdwijnt en niet meer terugkomt. Het licht van de flits gaat via het pigment in het haar naar het haarzakje. Daar wordt de melanine in het haarzakje afgebroken, waardoor er geen nieuwe haar meer kan ontstaan.

 

De behandeling

De behandeling wordt op een veilige en pijnloze manier uitgevoerd door een specialist. De meeste mensen die de behandeling hebben ondergaan, vergelijken het met het gevoel van een elastiekje dat tegen de huis tikt. Met series korte lichtpulsen wordt de huis belicht. De iPulse werkt vriendelijk en veilig, doordat precies het juiste warmteprofiel aan de huis wordt afgegeven. Elke pulse behandelt een groot huidoppervalk. Hierdoor zijn alle huidgebieden snel te behandelen.

 

Het resultaat

Met de deskundigheid van Beauty Center Neroli in combinatie met de nieuwste technologie van iPuls kunt u rekenen op een optimaal resultaat. Uit ervaring is gebleken dat circa 99% van de cliënten goed reageert op de behandelingen. Bij slechts 1% leveren de behandelingen geen zichtbaar resultaat op. Met name door een verandering in de hormoonhuishouding kunnen haarzakjes weer actief worden. Als blijkt dat u tot deze categorie behoort stoppen we het behandelproces. Dit is na circa 2 behandelingen al duidelijk.

 

Voor u?

Vrijwel iedereen komt in aanmerking voor definitie ontharen met IPL- behandelingen. een belangrijke voorwaarde hierbij is dat er pigment in het haar aanwezig is. Op dit moment is een effectieve IPL- en laserlaserbehandeling nog niet mogelijk bij pigmentloos haar. Bij mensen met een donkere huid dient de kleur van het haar donkerder te zijn dan de kleur van de huid.

 

Vrijblijvende intake

Bij veel schoonheidssalons kunt u op verzoek direct worden behandeld. Wij raden u deze snelle "service" sterk af. Een zorgvuldige intake en testflitsen voorkomen onaangename verrassingen en sluiten risico's uit. Het intakegesprek duurt circa 1 uur. U krijgt informatie over hoe en waarom definitief ontharen werkt, over de behandelingen en welk resultaat u kunt verwachten. Voor de specialist is het belangrijk om inzicht te krijgen in uw gezondheidstoestand, eventueel medicijngebruik  en medische bijzonderheden. Op basis van de verkregen informatie wordt samen met u een behandelplan vastgesteld. Direct na de intake worden testflitsen uitgevoerd om te beoordelen hoe uw huid reageert op IPL. Na 5 dagen bij een lichte en na 2 weken bij een donkere huid is dit duidelijk. Vanaf dat moment kan de eerste behandeling plaatsvinden.

 

De kosten

De kosten per behandeling worden bepaald op basis van de haardichtheid en de grootte van het te behandelen oppervlak. Dit wordt tijdens het intakegesprek vastgesteld.

 

Ontharen bij NEROLI

Bij Beauty Center Neroli kunt u terecht voor definitief ontharen maar ook voor gezichts- en pedicure behandelingen. Beauty Center Neroli is een erkende salon en dus aangesloten bij de ANBOS

 

Beauty Center Neroli werkt met de nieuwste technologie, ontwikkeld door iPulse. Door de constante lichtpulse is veel minder energie nodig, in vergelijking met andere IPL- en laserapparaten in Nederland. Dit is veiliger voor uw huid en ook de behandeling is effectiever. Bovendien heeft iPulse als een van de weinige het FDA (Amerikaanse Food an Drugs Administration) keurmerk: de hoogste kwaliteitsnormering uit de VS. Wilt u echt van uw (over)beharing af, dan bent u bij Beauty venter Neroli aan het goede adres. Nooit meer scheren, epileren of harsen; het kan echt! Wilt u weten wat beauty Center Neroli voor u kan betekenen, maak dan een afspraak.