Hair- & Beautysalon Neroli

alles onder één dak voor hem en haar

cavitatie 1cavitatie 2cavitatie

Wat is een Cavitatie behandeling?

Een Cavitatie behandeling zorgt ervoor dat je veel vet kwijtraakt in korte tijd. Je hoeft hiervoor dus niet maanden te sporten, of een streng dieet te volgen. Het resultaat van een Cavitatie behandeling wordt ook wel vergeleken met liposuctie, maar dan natuurlijk zonder chirurgische ingreep. Voor een Cavitatie behandeling kun je nu ook bij beauty center Neroli terecht.

Bij een Cavitatie behandeling worden door middel van een apparaat geluidsgolven het lichaam in gestuurd. Deze geluidsgolven zorgen ervoor dat de vetophoping in beweging komt. Dit proces wordt Cavitatie genoemd. Door de Cavitatie worden de wanden van de vetcellen afgebroken. Hierdoor komen vetcellen vrij, die vervolgens door het lichaam worden afgevoerd, en vervolgens volledig worden afgebroken.

Omdat het lichaam niet hele grote hoeveelheden met vetcellen tegelijk kan afbreken, kan deze behandeling ook maar op kleine gedeelten van het lichaam tegelijk worden gebruikt. Deze methode is dus erg geschikt voor de zogenoemde probleemzones. De kleine vetophopingen op de heupen (lovehandles), de billen, de dijen, buik of de rug. Mensen die last hebben van cellulitis, zullen ook veel baat hebben bij een Cavitatie behandeling. Voor het beste resultaat zijn vaak meerdere behandelingen nodig.


Is een Cavitatie behandeling geschikt voor iedereen?

Cavitatie behandelingen zijn niet geschikt voor iedereen. Iemand die last heeft van obesitas, zal geen baat hebben bij een Cavitatie behandeling. De hoeveelheden vet die met deze behandeling kunnen worden afgebroken, zullen voor iemand met obesitas namelijk niet merkbaar zijn. Verder mogen mensen die lijden aan stofwisselingsziekten, afwijkingen aan de leverfunctie en diabetici geen gebruik maken van de deze behandelingen.


Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Bij een cavitatie behandeling, wordt er eerst contactgel aangebracht op de huid. Vervolgens wordt het handstuk van het cavitatie apparaat op de plekken gezet waar het vet verwijderd moet worden. De behandeling doet geen pijn. Er kan hooguit een wat prikkelend of warm gevoel ontstaan. Na de behandeling, die ongeveer een half uur in duurt, moet er veel water worden gedronken om de afvalstoffen te kunnen afvoeren.


Prijzen

De prijs van een Cavitatie behandeling, ligt op ongeveer € 80,- per behandeling. Maar vaak is één behandeling niet genoeg voor een goed resultaat. Daarom bieden we ook kuren aan. Een kuur telt meestal zo'n acht behandelingen.Dergelijke behandelingen zijn alleen aan te raden wanneer je verder in goede gezondheid verkeert, bij twijfel kun je het beste eerst een arts raadplegen.